Etusivu

Nämä sivut ovat minun (Jarkko Peltomäki) henkilökohtaiset kotisivuni. Sivuilla kerrotaan vain minusta ja käsitellään minua kiinnostavia asioita. En viitsi enää yrittää täyttää sivua väkisin materiaalilla, joka ei synny helposti tai jota ei ole mielekästä tuottaa. Minusta tuntuu, että harvalla on nykyään perinteiset kotisivut. Se on minusta sääli. Perinteitä ylläpitääkseni haluan pitää sivuni netissä. Vaikka sivusto on tietyllä tapaa moderni, muistuttaa se minua internetistä ajalta, jolloin sitä aloin käyttää. Omien sivujen väkertely on hauskaa.

Tiedote/Päivitys:

Mustekynistä - 23.03.2018 22.58.38

Olen jo pidempään harrastanut mustekyniä. Kirjoitin niistä lyhyen tekstin kuvineen.

Uutisarkisto


Muuta tietoa:

Sivuston on tarkoitus olla mahdollisimman helppokäyttöinen ja nopeasti latautuva. Väriyhdistelmän on tarkoitus olla silmille sopiva. Sivuston suunnittelussa on noudatettu XHTML 1.0 ja CSS2 -standardeja. Nykyisin kaikki uudehkot selaimet noudattavat edellämainittuja standardeja. Voi kuitenkin olla niin, että sivut näkyvät jollakin selaimella kummallisina. Esimerkiksi Internet Explorer -selaimen vanhemmat versiot tekevät taatusti virheitä. En ole kovinkaan innostunut testaamaan sivujen toimivuutta erilaisilla selaimilla. Nykyaikaisten selaimien uusimmilla versioilla sivusto toimii aivan varmasti.

Minä käytän Mozilla Firefox -selaimen sellaista versiota, joka on Gentoon amd64-arkkitehtuurin (epä)vakaassa haarassa. Muita selaimia en oikeastaan käytä, en ainakaan suljetun lähdekoodin selaimia.