Uutisarkisto

Sivusto taas kunnossa - 28.05.2008 17.53.07

Sivusto on jälleen pystyssä muutaman päivän käyttökatkoksen jälkeen. Tämä johtui todellakin maksamatta jääneestä laskusta ja muutamasta virheestä puolin ja toisin. Nyt vielä odottelen, että SH Networks saisi lopultakin siirrettyä sivustoni nopeammalle palvelimelle kuten luvattu on.

Sitten eräs asia, mikä oli pitkään suunnitelmissa: Snesin modaaminen aluevapaaksi. Vein konsolin paikalliseen TV/Video-liikkeeseen ja annoin asentajalle tarpeelliset ohjeet. Konsoliin asennettiin toinen kytkin, jotta tämän modauksen voi kytkeä pois päältä. Tämä tehtiin siksi, että muutamat pelit pystyvät tunnistamaan tämän kikan eivätkä suostu käynnistymään. Lähes kaikki pelini toimivat nyt ilman eri adaptereita. Ainoastaan Mortal Kombat ja japaninkielinen Chrono Trigger eivät käynnisty modauksen jälkeen. Chrono Trigger ei tosin käynnisty adapterillakaan.

Lisäksi aloittelin eilen kirjoittamaan oliopohjaista HTML-renderöijää PHP:lla. Mikäli saan kaiken nätisti pakettiin, päivitän sivuston ulkoasun käyttämään sitä. Pelkäänpä vain, että useiden kymmenien olioiden käsittely lisää palvelimen kuormaa tuntuvasti.


EDIT:
Päätin hostata ohjeet joiden avulla modautin konsolini. Ohjeet ovat peräisin sivustolta http://home.freeuk.net/markk/ ja olen kopioinut ne sellaisenaan. Tiedostoihin tulee tuskin enää suurempia päivityksiä, sivustonkin viimeinen päivitys on vuodelta 2003. Tässä linkit ohjeisiin:
SNES_50-60Hz_Switch.txt
SNES_Lockout.txt


Viimeksi muokattu 29.05.2008 19.34.25.